Hakkımda

Kimdir?

Ömer Kaptan 1993 yazında Kırklareli/İğneada’da doğdu. 2005’te küçük yaşlarda başladığı çıraklık, kariyer hedeflerinde onun için önemli rol oynadı. Çocukluğu ve ilk öğretiminin ardından eğitim hayatının lise yıllarını da burada tamamlayan Kaptan, eğitimine Trakya Üniversitesi ile devam etti ve üniversitenin ardından 2016 yılında Ömer Kaptan Hair Artist markasını kurdu.

  • 2005′ Dayanan Kariyer
  • 2016 Ömer kaptan Hair Artist
  • 2018 CMC CAT

Tüm Ödülleri Görmek İçin Tıklayın.

Hair Artist

Yenilikçi bakış açısı ile geleneksel tarzı birleştiren Ömer Kaptan, fizyonomik saç kesimi ve stil alanında kendini kanıtlamış, dünya çapında ödülleri ve eğitimleri bulunan bir hair artisttir.

Vizyon

Çağın getirdiği bireysel ve kurumsal ilişkilerde tarzın en önemli parçası olan saç tarzı, kişisel imajınızı, kurumsal karakterinizi yaratırken dikkat etmeniz gereken en önemli husustur.

Ömer Kaptan, çağın iletişim kültürü ve sosyal ilişkilerini iyi anlayarak saç kesimine yenilikçi bir bakış açısı ile bakıyor. Saç tıraşında fizyonomik kesim metodu ile kişinin kafa yapısı ve kendine haz tarzını yaratacak olan modeli, fikir ve teknik önerilerle destekleyerek saç tarzınızı bulmanızda size rehberlik ediyor.

Misyon

Misyonu, 7’den 70’e tüm bireyleri fizyonomik saç kesimi ile tanıştırarak kendileri için en uygun olan saç modelini ve tarzı bulmalarını sağlamak. İletişimin dış görünüş ile başladığı çağımızda tarzınız ve saç stiliniz ile güçlü bir mesaj verin.

0 SPESİYAL ÜRÜN

0 DERECELİ ÖDÜL

0 FİZYONOMİK KESİM

0 YILLIK DENEYİM

Kafa yapınız ve stilinize en uygun saç modeli.

Hassasiyet ve kaliteli saç kesimi arıyorsanız, o zaman burası sizin yeriniz. Yüksek eğitimli ve ödüllü Ömer Kaptan çok yönlüdür ve tüm saç tiplerini & stillerini profesyonelce keser.

Instagram

Hızlı

İhtiyaç duyulduğu durumlarda hızlı saç & sakal tıraşı ve yıkama hizmeti.

Yeni Stil

Fizyonominize uygun saç stilinizi bulmanızda rehberlik ve fikir alışverişi.

Uygun Fiyatlandırma

Kurumsal ve kişisel kesimler için bütçeye uygun fiyatlandırma seçenekleri.

Milli Takımdan

Milli takımda Türkiye'yi temsil eden Ömer Kaptan'dan size özel saç stilleri.

Modern

Sizi anlayan ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak kesim yapan berberiniz.

Kolay Randevu

Whatsapp, instagram gibi uygulamalardan veya arayarak kolayca randevu alın.